Týdenní menu ZaFS

15. 10. 2018 - 19. 10. 2018

Pondělí 15.10.2018
Polévka 0,33 l Zeleninový vývar s bramborem A 9
Menu I. 150 g Vepřový řízek NARUBY, bramborová kaše A 1,3,7
Menu II. 250 g Fazolový kotlík s vepřovým masem, pečivo A 1,3,7
Úterý 16.10.2018
Polévka 0,33 l Franfurtská s párkem a bramborem A 1
Menu I. 150 g Uzená krkovice, zelí, špekový knedlík A 1,3,7
Menu II. 150 g Dřevorubecká (přírodní kuřecí) kapsa, brambor A 6,7
Středa 17.10.2018
Polévka 0,33 l Kuřecí vývar s kapáním A 1,3,7,9
Menu I. 120 g Kančí guláš s feferonkou, houskový knedlík A 1,3,7
Menu II. 250 g Kynuté jahodové knedlíky, tvaroh, cukr, máslo A 1,3,7
Čtvrtek 18.10.2018
Polévka 0,33 l Zelná bílá s bramborem A 1,7
Menu I. 120 g Svíčková na smetaně, houskový knedlík A 1,3,7,9,10
Menu II. 150 g Grilovaný vepřový plátek, brambor zapečený s cibulí a uzeninou A
Pátek 19.10.2018
Polévka 0,33 l Gulášová A 1
Menu I. 150 g Smažený vepřový řízek, bramborový salát A 1,3,7,9,10
Menu II. 150 g Opečená klobása, hrachová kaše, okurka A
ZDROJ: Zdroje

8. 10. 2018 - 12. 10. 2018

Pondělí 8.10.2018
Polévka 0,33 l Česnečka s bramborem a vejcem A 3,9
Menu I. 120 g Znojemská vepřová pečeně, houskový knedlík x rýže A 1,3,7
Menu II. 150 g Kuřecí roláda, šťouchaný brambor s cibulkou A
Úterý 9.10.2018
Polévka 0,33 l Bramborová A 1,9
Menu I. 120 g Houbový guláš (vepřová plec, lesní houby), houskový knedlík A 1,3,7
Menu II. 150 g Smažená vepřová játra, brambor, tatarská omáčka A 1,3,7
Středa 10.10.2018
Polévka 0,33 l Cibulačka s opečenou houskou A 1,3,7,9
Menu I. 120 g Vepřové ledvinky na cibulce, houskový knedlík x rýže A 1,3,7
Menu II. 150 g Pečené kuřátko s nádivkou, bílé zelí, bramborový knedlík A 1,3,7
Čtvrtek 11.10.2018
Polévka 0,33 l Špenátová s vejcem A 1,3,7
Menu I. 120 g Telecí kýta na pepři, houskový knedlík x rýže A 1,3,7
Menu II. 250 g Boloňské špagety, sýr A 1,3,7
Pátek 12.10.2018
Polévka 0,33 l Ruský boršč se zakysanou smetanou A 1,7
Menu I. 150 g Pečená vepřová krkovička, zelí, špekový knedlík A 1,3,7
Menu II. 150 g Kuřecí plátek "Krakonoš", hranolky A
SOURCE: Sources